Finansiering

Å reise på ferie kan for mange oppleves som kostbart, og spesielt hvis man må cashe ut hele turen med én gang. Hvis du ønsker å reise til Venezuela, men ikke har råd til å betale ut hele ferien har du muligheten til å søke om finansiering i flere banker.

Et ferielån er mulig

Venezuela strand
Mange ønsker å ha muligheten til å betale ned en feriereise over tid, men når en reise skal betales må alt betales med én gang. Det man da kan gjøre er å søke om et ferielån, og dette er langt vanligere enn hva man skulle tro.

Du kan da finne ut hvor mye penger du behøver og deretter søke om et lån på samme størrelsen i en av de mange bankene som finnes. Pengene mottar du raskt og du kan da betale ut ferien når det kreves, og deretter betale ned på lånet hver måned over en bestemt tidsperiode.

Det som er så positivt med disse lånene er at du kan bruke dem til hva du vil, og du trenger heller ikke å forklare deg overfor banken hva du skal bruke pengene på. Du kan sette så lang nedbetalingstid som du ønsker, og du kan dermed tilpasse lånet til din personlige økonomi.

Husk kredittkort

Et kredittkort bør også være med på reisen, og selve betalingen av ferieturen din til Venezuela bør du gjennomføre med et slikt kort. Søk om ferielån først, betalt turen med kredittkort og bruk deretter lånet til å betale ned kredittkortregningen. Grunnen til at du burde gjøre det på denne måten er rett og slett at et vanlig ferielån har en billigere rente enn et kredittkort.

Grunnen til at du skal betale med kredittkortet er enkelt og greit at du da er sikret i forhold til konkurser o.l. Hvis f.eks. flyselskapet går konkurs har du rett til å få alle pengene dine refundert fra kredittyter. Hvis du har betalt med vanlig nettbank er disse pengene å anse som tapt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *