Reisetips til Venzuela

Selv om Venzuele for nordmenn flest kanskje er mest kjent for sin oljerikdom og snurrige politikk (Hugo Chavez), er landet faktisk en suveren destinasjon når man skal på ferie. Landet er fra naturens side forært med et stor spekter når det kommer til landskapstyper, og den store eventyreren vil kunne finne absolutt alt her.

Landet har 2800 kilometer med karibisk kystlinje og Venezuela grenser mot Colombia i vest, Brasil i sør og Guyana i øst.

Variert natur

Venezuela tilbyr altså natur og opplevelser i pose og sekk og det innebærer at vi serveres tropiske strender, enorme myrlandskap, store elver, idylliske kolonibyer, uutforsket jungel og majestetiske fjell. Høres dette ut som noe du kunne tenkt deg å oppleve? Landets beliggenhet langs nordkysten av Sør-Amerika sørger for at dette er en av de kjappeste og billigste destinasjonene å reise til med fly fra både Europa og USA. Caracas, som er en moderne hovedstad, er inngangsporten for de besøkende, men landets fortreffelighet opplever man først når man har kommet seg ut av den frenetiske byen.

Faktisk er det slik at omkring 40% av landets territorium er beskyttet og regulert som nasjonalparker.

Forskjellige aktiviteter

Angel Falls

Besøkende kan velge mellom et stort antall aktiviteter eller rett og slett bare slappe av med en herlig hotellferie. Det klare varme vannet langs kysten og de mange små øyene like utenfor gjør at snorkling og dykking er en meget populær aktivitet. Det tropiske lavlandet i Los Llanos har en overflod av dyreliv og frodig vegetasjon, og man kan besøke øko-turismerancher og dra på en fantastisk fuglesafari!

Høylandet i Guayana er tilholdsstedet til flere dramatiske fossefall, og deriblant de verdenskjente og fantastiske Angel Falls – verdens høyeste fossefall. I vest finner vi Andesfjellene, selve ryggraden i dette kontinentet, som med sine snødekte fjelltopper ufordrer både fotturister og fjellklatrere.

Ved å stikke innom nettsidene til ToppFinans.com kan du skaffe deg alt det du trenger til din ferietur når det kommer til det rent økonomiske. Du kan der skaffe både finansiering og kredittkort, og spesielt dette med kredittkort skal man være observant på når man reiser til utlandet – det skal med andre ord brukes, mens ditt vanlige bankkort legges igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *